25 april 2015
14:00

Tjörnarps BoIF

Referat: Hardeberga BK - Tjörnarps BoIF

Matchen som spelades på Hardeberga IP , där Tjörnarp tog ledningen tidigt i matchen efter en bra slagen hörna av Sebbe Larsson som nickades in av Kalle Frykmalm, efter två ganska svaga varningar fick sen Kalle lämna planen .
Det i sin tur gjorde Tjörnarps laget ganska negativa . Kvitteringen kom som ett brev på posten när Tjörnarpsspelarna la mycket kraft på att klaga på Dommaren. Men strax för halvtidsvilan tog laget sig samma och tog åter ledningen på en hörna som också var signerad Sebbe L denna gång var målnickare Martin Persson . Men även han fick lämna planens i andra halvlek efter protest . Tjörnarp kämpade ändå på trots 2 man mindre men i mitten av halvleken kvitterade åter Hardebrga och när även Jerry J lämnat pga. två varningar så lyckades motståndarna trycka in sitt 3 mål , vilket gjorde
slutresultatet till 3-2 . Men det är bara och glömma och komma tillbaka samt lära sig av misstagen..

fre 14 aug 2015, 19:00 Tjörnarps BoIF - Hardeberga BK 2 - 1